online marketing 101 Keresőoptimalizáló ügynökség Budapest

Minden, amit valaha is tudni akart az IPhone-ról

2022/08/02. - írta: SEOattila

Minden, amit valaha is tudni akart az IPhone-ról

 

Kevesen vitatják, hogy az iPhone kifejlesztése milyen hihetetlen hatással volt a személyi elektronika világára. Az azonban egyértelmű, hogy ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassuk ki ezekből a csodálatos eszközökből, a lehető legtöbb ismeretet kell szereznünk a hasznos alkalmazásokról. Tartsa kéznél az alábbi tippeket, és pillanatok alatt gyakorlott felhasználóvá válhat.

Az iPhone nagy előnye, hogy nem kell GPS-rendszert vásárolnia. Az iPhone pontos GPS-rendszert tartalmaz. Mivel az iPhone GPS-rendszere már ismeri az aktuális tartózkodási helyet, egyszerűen csak adja be a kívánt úti célt, és máris tömör útbaigazítást kap, akárcsak egy hagyományos GPS-rendszer esetében.

Időt takaríthat meg az iPhone-on történő szövegírás közben, ha kétszer megérinti a szóköz billentyűt. Ez a gyors gyorsbillentyű automatikusan ponttal fejezi be a mondatot, majd új mondatot kezd. Az új mondat első betűje automatikusan nagybetűvel kezdődik. Ez a trükk tökéletes a hosszú szövegek és bárki számára, aki úton van.

Használja a fejhallgató zsinórját, hogy segítsen a fényképezésben. Nehéz lehet fókuszban lévő képet készíteni, ha olyan gombot nyomogatsz, amely a tényleges telefonon van. Ehelyett nyomja meg a kábel gombját; az enyhe mozgás egyáltalán nem befolyásolja az iPhone-ját, így éles, tiszta fényképet készíthet.

Ha az iPhone lefagy, és úgy tűnik, nem tudja működésre bírni, próbálja meg egyszerre lenyomni a home és az alvó gombot. Ezt követően kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Ez újra életre kelti a készüléket, bár ez eltart néhány percig, mivel az iPhone leáll, majd újra bekapcsol.

Ha gyorsan szeretne fényképet készíteni, koppintson duplán a Home gombra. Még akkor is, ha a telefon le van zárva, akkor is megjelenik egy kis kamera ikon, amely lehetővé teszi a kamera megnyitását. Ezután a telefon vagy a fejhallgató hangerő-növelő gombját használhatja a kép elkészítéséhez!

Ez a telefonos alkalmazások világa, és elég hamar a telefonok fogják helyettesíteni a laptopokat. Ha még nem kezdtél bele az iPhone-okba és az alkalmazások használatába, akkor most kell belevágnod. A különböző alkalmazások világa létezik, amelyek a napi teendők nagy részét el tudják látni.

Használja az iPhone-t a környéken való navigálásra. A térkép és a GPS segítségével útbaigazítást kaphat egy adott helyre, és az útvonal mentén olyan helyeket is megkereshet, mint például üzletek vagy üzemanyagtöltő állomások. Ezt a térképfunkciót könyvjelzővel is megjelölheti, így bármikor könnyedén elérheti.

A Safari böngésző és a levelezés nagyon népszerű, de nem mindenki tudja, hogyan lehet ezekből fényképeket és képeket menteni a telefonra. Egyszerűen csak meg kell érintenie és nyomva kell tartania a menteni kívánt képet. Ekkor megjelenik egy doboz, amely lehetőséget ad a kiválasztott kép mentésére.

Van egy módja annak, hogy gyorsabban készítsen képeket, ahelyett, hogy az alkalmazásokon keresztül menne. Érintse meg kétszer a Home gombot, és a kamera ikonja elérhetővé válik az Ön számára. Ez még akkor is működik, ha az iPhone zárolt. Ha ezt megtette, használja a hangerő fel gombot a kép elkészítéséhez.

Szeretné tudni, hogyan lehet letiltani az iphone 3G vagy Edge kapcsolatot? Be kell jutnia a cellás adathálózatba a beállítások, majd az általános, majd a hálózat menüpontba. A felhasználónév és jelszó mezőkbe írj be néhány általános szót, ez csak azért van, hogy az iphone ne adja át a megfelelő értékeket a szolgáltatónak. Ha újra kell indítania a telefonját, akkor azt is tegye meg.

Előfordult már, hogy kételkedett az iMessage legutóbbi bejegyzésében? Az automatikus javítás hibás? Ne aggódjon! Csak rázza meg az iPhone-ont Törli a legutóbb beírt gépelést. Ez a funkció opcionális, és engedélyezni kell, ha használni szeretné.

Megőrjíti az iPhone képernyőjének felpattogása? Állítsa le a képernyő mozgását a képernyő tájolásának rögzítésével. Ezt úgy teheti meg, hogy az iPhone alkalmazássávot egyszer jobbra csúsztatja. Ott a bal oldalon található a képernyő tájolásának rögzítő gombja. Egy kattintás erre a gombra, és a képernyő az aktuális formátumban rögzül.

Ha nem elégedett iPhone-jának jelenlegi beállításaival, mindent visszaállíthat az alapértelmezett beállításokra, amelyekkel a telefon eredetileg érkezett. Ez a beállítások általános résznél található, a beállítások alatt, és segít az újrakezdésben, ha valami olyat csinált, amit nem akart.

Egy jó tipp, ha még új az iphone használatában, hogy ismerje meg a beépített videófelvevőt. Sokan nem is tudják, hogy az iphone-juk képes videók rögzítésére, ami elég szomorú. Sok felhasználó által a youtube-on beküldött videó egyenesen valakinek az iphone-járól származik.

Egy nagyszerű trükk, amivel mindig tisztában kell lennie, amikor az iPhone-t használja, hogy a Safari internetes komponenséből telefonálhat, ahelyett, hogy oda-vissza járna a telefonja között. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat meg a különböző képernyők váltogatásával keresés közben.

Előfordulhat, hogy az iPhone-on végzett munka közben egy értesítés megszakítja Önt. Fontos lehet, hogy befejezze a munkát, mielőtt az értesítéssel foglalkozna. Egyszerűen bezárhatja az értesítést, és visszatérhet az eredeti feladatához. Egyszerűen húzza el az ujjával, amikor megjelenik a felugró ablak.

Át kell váltania az írásjel- és az ábécé-billentyűk között, és szeretné tudni, hogyan teheti ezt sokkal gyorsabban. Nyomja meg a ?123 billentyűt, de ne engedje el az ujját, amikor megjelenik a tényleges írásjelkiosztás. Csúsztassa az ujját a vesszőbillentyűre, engedje el, és automatikusan megjelenik az ABC elrendezés.

Gyakorlatilag vitathatatlan, hogy az iPhone megjelenése valóban forradalmi technológiai fejlődést jelentett. Az ilyen eszközök hasznosságának maximalizálásához azonban kulcsfontosságú, hogy átfogóan ismerjük valódi képességeiket. A fenti tanácsok és útmutatások áttekintésével lehetőség nyílik arra, hogy teljes mértékben kihasználja az e telefonok által kínált hihetetlen, időtakarékos funkciókat.

 

sittszállítás, konténer rendelés, sittszállítás, sitt konténer árak, konténeres sittszállítás, konténer rendelés, konténer rendelés árak

 

1. sittszállítás

2. konténer rendelés

3. sittszállítás

4. sitt konténer árak

5. konténeres sittszállítás

6. konténer rendelés

7. konténer rendelés árak

sittszállítás, konténer rendelés, sittszállítás, sitt konténer árak, konténeres sittszállítás, konténer rendelés, konténer rendelés árak

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digitalismarketingtanacsadas.blog.hu/api/trackback/id/tr5217896111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Keresőmarketing ügynökség, Chiptuning, áruszállítás Ausztiába, magán fogorvos Székesfehérvár, autóalkatrész, ielts felkészítő tanfolyam

keresőmarketing és chiptuning ielts vizsga felkészítő tanfolyam Budapesten székesfehérvári fogászat, fogorvos áruszállítás és költöztetés ausztriába

chiptuning és keresőmarketing ügynökség menedzserszűrés és foglalkozás egészégügyi vizsgálat

keresőmarketing, chiptuning Chiptuning, keresőmarketing ügynökség, áruszállítás Ausztiába, magán fogorvos Székesfehérvár, autóalkatrész

Használt autó, elektromos autó, gluténmentes étterem, pehelypárna és pehelypaplan

használt autó és elektromos autó használt autó, elektromos autó használt autó and elektromos autó használt autó gluténmentes étterem használt autó, elektromos pehelypárna és pehelypaplan elektromos autó és használt autó bp elektromos autó használt autóHasznált autó, elektromos