online marketing 101 Keresőoptimalizáló ügynökség Budapest

Elemi tudás a laptopok tekintetében.

2021/05/17. - írta: SEOattila

Elemi tudás a laptopok tekintetében.

 

Nagyon sok lehetőség áll rendelkezésre, amikor az Ön igényeinek megfelelő laptop kiválasztásáról van szó. Az új laptop vagy akár egy használt laptop megvásárlása elsöprőnek tűnhet, ha nem sokat tudsz a technológiáról. Az alábbi cikk azért íródott, hogy segítsen bölcs döntéseket hozni.

Mielőtt bármilyen laptopot vásárolna, fontos, hogy átgondolja, mire fogja használni a laptopot. Ha például a laptopot elsősorban játékra fogja használni, akkor olyan laptopra van szüksége, amelyik rendelkezik grafikus kártyával. Ha viszont üzleti prezentációk készítésére fogja használni a laptopot, akkor olyanra lesz szüksége, amelyik rendelkezik a szükséges programokkal.

Határozza meg a számítógép akkumulátorának élettartamát annak alapján, hogy hogyan fogja használni. Ha rendszeresen fogja használni a laptopot otthonától távol, akkor valóban hosszabb akkumulátor-üzemidőre van szüksége. Próbáljon meg olyan vékony laptopot találni, amely tetszik Önnek, és amely cserélhető akkumulátorral rendelkezik. Vegyen egy tartalék akkumulátort, és tartsa feltöltve.

Vásároljon kisebb képernyővel rendelkező laptopot, ha nem játékra vagy filmnézésre kívánja használni a gépet. Ezeknek a számítógépeknek a kijelzője gyakran sokkal kisebb felbontást kínál, de olcsóbbak és hordozhatóbbak. A tizenöt hüvelykes monitorok a középkategóriába tartoznak, és meg kell adniuk a szükséges felbontást.

Ha sokat utazik, vásároljon tartós külső burkolattal rendelkező laptopot. Egyes üzleti laptopokat az utazást szem előtt tartva , és ez segíthet nekik abban, hogy ellenálljanak az ütéseknek és zúzódásoknak. Mindig kérdezzen rá erre a funkcióra, mielőtt véglegesen megvásárolná.

Győződjön meg róla, hogy a laptop többféle USB-porttal rendelkezik. Sokan elfelejtik ellenőrizni ezt a funkciót. Előfordulhat, hogy egyszerre kell csatlakoztatnia olyan dolgokat, amelyek USB-portot igényelnek, például egeret, memóriakártyát stb. Minimum négy USB-porttal kell rendelkeznie minden olyan laptopnak, amelyet fontolgat.

Egy laptop nagy kiadást jelent, ezért győződjön meg róla, hogy biztonságosan tudja szállítani. Vásároljon erős táskát, amely nem ütközik folyamatosan, amikor sétál. A folyamatos csörömpölés alkatrészsérüléseket okozhat.

Ahhoz, hogy a laptop billentyűzetén lévő billentyűk könnyebben láthatóak legyenek, használjon olyan fekvő billentyűzetet, amely élénk színű, nagyobb betűkkel ellátott. A hosszú órákat a számítógép előtt töltött idővel járó szem megerőltetése miatt a kisebb karakterek nehezen kivehetők, ezért könnyítse meg a szemét az ilyen speciális billentyűzetek egyikével.

Próbálja ki a billentyűzetet. Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy új laptopot vásárolva rájön, hogy a billentyűzet rossz.. Ha a billentyűk nehezen kezelhetők, vagy túl közel vannak egymáshoz, nem biztos, hogy kényelmesek az erős kopogtatáshoz. Bár lehet billentyűzetet is hozzáadni, érdemes a megvásároltat kipróbálni.

A merevlemez minden laptop fontos része. Általában a sebesség fontosabb, mint a méret. A sebességet fordulatszámban, a méretet pedig jelenleg GB-ban mérik. Minél magasabb az fordulatszám száma, annál gyorsabb lesz a laptop. Minél nagyobb a GB száma, annál több fájlt, filmet, zeneszámot és programot tud tárolni a laptopon.

Próbálja meg nem hagyni, hogy a laptop akkumulátora teljesen lemerüljön. Minden egyes alkalommal, amikor ez megtörténik, azt okozza, hogy az akkumulátor elveszíti energiatartó képességét. Ehelyett, amint látja, hogy kezd lemerülni az energiájuk, vagy kapcsolja ki a laptopot, vagy csatlakoztassa egy áramforráshoz.

A laptopok az évek során fejlődtek, és néhány fantasztikus hasznos funkció áll rendelkezésre, ha csak tudja, hol keresse. Ha valaha is úgy érezte, hogy túlterhelt egy új laptop megvásárlása, csak lépésről lépésre haladjon. Használja a cikk tippjeit, hogy segítsen orvosolni a problémát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digitalismarketingtanacsadas.blog.hu/api/trackback/id/tr1216564004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Keresőmarketing ügynökség, Chiptuning, áruszállítás Ausztiába, magán fogorvos Székesfehérvár, autóalkatrész, ielts felkészítő tanfolyam

keresőmarketing és chiptuning ielts vizsga felkészítő tanfolyam Budapesten székesfehérvári fogászat, fogorvos áruszállítás és költöztetés ausztriába

chiptuning és keresőmarketing ügynökség menedzserszűrés és foglalkozás egészégügyi vizsgálat

keresőmarketing, chiptuning Chiptuning, keresőmarketing ügynökség, áruszállítás Ausztiába, magán fogorvos Székesfehérvár, autóalkatrész

Használt autó, elektromos autó, gluténmentes étterem, pehelypárna és pehelypaplan

használt autó és elektromos autó használt autó, elektromos autó használt autó and elektromos autó használt autó gluténmentes étterem használt autó, elektromos pehelypárna és pehelypaplan elektromos autó és használt autó bp elektromos autó használt autóHasznált autó, elektromos